headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Comfortabel Cuba

Varadero - Havana - Viñales Vallei - Cienfuegos - Trinidad - Camaguey - Guardalavaca - Holguin

18 dagen, 17 nachten

Prijs vanaf € 1370 ,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Cuba rondreis prive vervoer

Cuba rondreis privé vervoer

Tijdens deze ‘Comfortabel Cuba rondreis’ word je heerlijk comfortabel per privé-transfer van plaats naar plaats gebracht. Ideaal als je liever niet zelf rijdt, of een prima alternatief als er geen huurauto’s meer beschikbaar zijn!

 

Je begint met enkele dagen aan het strand van Varadero, een ontspannen begin. Dan verblijf je natuurlijk in de bijzondere hoofdstad Havana. Daarna gevolgd door de prachtige groene Viñales Vallei. Op het midden van het eiland bezoek je onder andere Cienfuegos, een havenstad aan een prachtige baai en de historische stad Trinidad. Op weg naar het oosten bezoek je koloniaal Camaguey. Als laatste eindig je aan de prachtige stranden van Guardalavaca!


dag 1  vertrek uit Amsterdam, aankomst Havana, transfer naar Varadero, overnachting strandhotel
dag 2   vrije dag in Varadero, overnachting strandhotel
dag 3   vrije dag in Varadero, overnachting strandhotel
dag 4   per privé-transfer naar Havana (ca. 2 uur), overnachting in casa particular
dag 5   vrije dag in Havana, overnachting in casa
dag 6   per privé-transfer naar de Viñales Vallei (ca. 3 uur), overnachting in casa particular
dag 7   vrije dag in de Viñales Vallei, overnachting in casa particular
dag 8   vrije dag in de Viñales Vallei, overnachting in casa particular
dag 9   per privé-transfer naar Cienfuegos (ca. 5 uur), overnachting in casa particular
dag 10 vrije dag Cienfuegos, overnachting in casa particular
dag 11 per privé-transfer naar Trinidad (ca. 1,5 uur), overnachting in casa particular
dag 12 vrije dag in Trinidad, overnachting in casa particular
dag 13 per privé-transfer naar Camaguey (ca. 5 uur), overnachting in casa particular
dag 14 per privé-transfer naar Guardalavaca (ca. 5 uur), overnachting strandhotel
dag 15 vrije dag in Guardalavaca, overnachting strandhotel
dag 16 vrije dag in Guardalavaca, overnachting strandhotel
dag 17 transfer naar het vliegveld van Holguin, vertrek Holguin
dag 18 aankomst in Amsterdam

Prijs vanaf € 1370 ,- p.p.

Inbegrepen: 10 overnachtingen in casas particulares inclusief ontbijt, 6 hotelovernachtingen aan het strand (indien beschikbaar) op basis van all-inclusive en alle genoemde privé-transfers

 

Niet inbegrepen: internationale retourvlucht, overige maaltijden, entreegelden en optionele excursies

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan de prijs voor de hotels en de casas soms hoger zijn. Als je deze rondreis bij ons aanvraagt, krijg je natuurlijk de juiste prijs voor jouw reisperiode!

 

 

 

Tijdens je dagen aan het strand in Varadero en Guardalavaca verblijf je in een comfortabel all-inclusive hotel. Het hotel ligt direct aan het prachtige brede zandstrand van Guardalavaca. Er zijn diverse restaurants en bars en zwembaden en het animatieprogramma is er erg uitgebreid.  Een heerlijk relaxed begin en einde van je reis door Cuba! Lees meer over het hotel in Guardalavaca. Indien het hotel niet meer beschikbaar is, of als sowieso liever in een kleinere accommodatie verblijft, kunnen we in Guardalavaca ook een gezellige casa boeken, je slaapt dan bij een Cubaanse familie thuis!

 

In alle plaatsen onderweg verblijf je in ‘casas particulares‘. De Cubaanse casas particulares geven je een kijkje in het échte Cubaanse leven, je verblijft in het huis van een Cubaanse familie, je kamer heeft een eigen badkamer, toilet en airconditioning of een fan.

 

Lees hier meer informatie over het overnachten in de Casas Particulares!

 

 

Verken Havana per oldtimer én te voet

Prijs € 60,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd

Een unieke manier om de koloniale hoofdstad Havana te verkennen!  Je verkent de hoofdstad van Cuba eerst per ‘classic-oldtimer’ met chauffeur en daarna volgt een wandeling met gids door  Havana Vieja. Stel je eens voor: in een prachtige klassieke wagen rijd je over de Malecon met uitzicht op de zee!

(meer…)

Ontdek Havana per fiets!

Prijs € 63,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd

Ontdek met oude centrum van Havana nu lopend & per fiets! Je bezoekt alle hoogtepunten van deze fascinerende stad terwijl een gids je vertelt over de ins- en outs en de geschiedenis van Havana. Onderweg heb je voldoende tijd om foto’s te maken!  (meer…)

Salsa dansen in Havana

Prijs € 26,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Cuba excursie Salsa dansen in Havana

Cuba excursie ‘Salsa Havana’: altijd al eens als een echte Zuid-Amerikaan(se) met je heupen willen zwieren? Dit is je kans! Samen met professionele salsadansers leer je in een ochtend (of middag) de kneepjes van het vak in een mooie oude dansschool middenin Havana. (meer…)

Viñales Vallei – te voet, te paard of met de fiets

Prijs € 23 (v.a.),- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Cuba excursie Vinales Vallei

Cuba excursie Vinales Vallei: tijdens deze excursies in internationale groep verken je de mooie omgeving van de Viñales Vallei! Samen met een Engelssprekende gids ga je op pad en kom je langs diverse (tabaks-)boerderijen en prachtige uitkijkpunten! (meer…)

Het strand van Cayo Levisa vanuit Vinales

Prijs € 65,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Cuba excursie Cayo Levisa strand

Een perfecte manier om te genieten van de mooie stranden van Cuba! Je wordt opgehaald bij je hotel of casa in de Vinales Vallei en rijdt in een uurtje per bus naar Palma Rubia. Hier stap je op de boot naar Cayo Levisa, waar je -na een half uurtje varen- heerlijk kunt relaxen op het strand. (meer…)

Zeiltocht per catamaran naar Cayo Macho de Afuera vanuit Trinidad

Prijs € 90,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Cuba excursie Trinidad Catamaran

Een perfecte excursie om vanuit Trinidad te genieten van de mooie stranden & onderwaterwereld van Cuba! Het kristalheldere water en de prachtige witte stranden maken hier een onvergetelijke dag van! (meer…)

Salsa dansen in Trinidad

Prijs € 26,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Cuba excursie Salsa Trinidad:

Mocht je in Havana geen tijd hebben gehad of je vindt het zo leuk dat je gewoon nóg een keer wilt salsa dansen, dat kan! Schud dit keer je heupen los in Trinidad. Je wordt verwelkomd door professionele dansers op het dakterras van een casa in Trinidad. (meer…)

dag 1:   vertrek uit Amsterdam, aankomst Havana, transfer naar strandhotel Varadero
Na aankomst op de luchthaven van Havana word je naar je hotel aan het strand van Varadero gebracht, hier verblijf je de komende 3 nachten! Heerlijk genieten van een paar dagen relaxen aan het strand! Het helderblauwe water en de wuivende palmbomen zijn een ideaal decor voor een paar onbezorgde stranddagen, heerlijk om je rondreis mee te beginnen.

 

dag 2:   vrije dag in Varadero

 

dag 3:   vrije dag in Varadero

 

dag 4:   per privé-transfer naar Havana, overnachtingen in casa particular
Vanuit Varadero word je naar je casa in Havana gebracht, waar je de komende twee nachten verblijft. Het is ongeveer 2 uur rijden, onderweg zie je waarschijnlijk al Amerikaanse Cadillacs en misschien zelfs oude Nederlandse bussen rijden, dit is typisch voor Cuba. In oud Havana liggen de bezienswaardigheden bijna allemaal op loopafstand van elkaar, ideaal!

 

dag 5:   vrije dag in Havana

 

dag 6:   per privé-transfer naar de Viñales Vallei, overnachtingen in casa particular
Na enkele dagen in Havana vertrek je zuidwaarts naar de provincie Pinar del Río, het centrum van tabaksplantages, dit is ongeveer ca. 3 uur rijden. In de Viñales Vallei vind je een heel bijzonder landschap; de gehele vallei staat niet voor niets op de lijst van UNESCO als Cultuurerfgoed! In deze prachtige omgeving met groene valleien, ondergrondse rivieren en mogotes (steile, groene heuvels met ronde toppen) kun je prachtige wandelingen maken.

 

dag 7:   vrije dag in de Viñales Vallei

 

dag 8:   vrije dag in de Viñales Vallei

 

dag 9:   per privé-transfer naar Cienfuegos, overnachtingen in casa particular
Vanuit de Vinales Vallei reis je nu oostwaarts, naar de aan een prachtige baai gelegen stad Cienfuegos, een rit van ongeveer 5 uur. Hier zijn de invloeden van de Franse kolonisten nog duidelijk zichtbaar zijn: decoratieve architectuur; kleurrijke gebouwen, herenhuizen met glas-in-lood en schaduwrijke parken! Voorbijgaande paardenwagens geven deze levendige stad een bijzondere sfeer. ’s Avonds kun je over de gezellige boulevard slenteren, je verblijft 2 nachten in een casa in het koloniale centrum.

 

dag 10: vrije dag Cienfuegos

 

dag 11: per privé-transfer naar Trinidad (ca. 1,5 uur), overnachtingen in casa particular
Verder oostwaarts kom je in de historische stad Trinidad, een rit van ca. 1,5 uur. De stad staat op de lijst van UNESCO als cultureel erfgoed en mag zeker niet missen tijdens je rondreis door Cuba! Trinidad is opgericht in 1514 en het koloniale centrum met gekleurde huizen, smalle straatjes geplaveid met hobbelige keitjes en knusse pleintjes is zeer de moeite waard. In de avond kun je onder het genot van een mojito genieten van live muziek in bijvoorbeeld een Casa de la Musica!

 

dag 12: vrije dag in Trinidad

 

dag 13: per privé-transfer naar Camaguey, overnachting in casa particular
Vanuit Trinidad reis je verder naar het oosten, en maak je een stop in Camaguey, waar je één nacht zult verblijven, dit is ca. 5 uur rijden. De stad heeft een rijke historie en staat vol witte koloniale gebouwen, pleinen, kerken en smalle kronkelende straatjes waar je leuk rond kunt wandelen!

 

dag 14: per privé-transfer naar Guardalavaca, overnachtingen in strandhotel
Na de nacht in Camaguey reis je verder naar Guardalavaca waar je de komende dagen heerlijk all-inclusive aan het strand verblijft. Verken hotel Brisas en beslis in welk restaurant je de eerste avond gaat eten, want alle maaltijden en lokale drankjes zijn inbegrepen. Wandel vervolgens via de prachtige tuin naar het brede zandstrand en geniet van een heerlijke Mojito! 

 

dag 15: vrije dag in Guardalavaca

 

dag 16: vrije dag in Guardalavaca

 

dag 17 :transfer naar het vliegveld van Holguin, vertrek terugvlucht vanuit Holguin

 

dag 18: aankomst

Prijs vanaf € 1370 ,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Niet precies wat je zoekt? Geen probleem! Bekijk onze bouwstenen en stel je eigen reis samen → Bekijk alle 14 bouwstenen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider