headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Het OutSight Team

Wij, medewerkers van OutSight, zijn zelf allemaal fervente reizigers. De landen die we aanbieden zijn door ons meerdere keren bezocht, zowel voor het werk als voor vakantie. We vertellen je heel graag onze eigen reiservaringen! Naast de vele reizen die we hebben gemaakt, hebben we ook genoeg werkervaring in het toerisme waardoor we kunnen zeggen dat we weten waar we over praten. Hieronder zullen we ons team aan je voorstellen:

 

Simone Deckers

In 1999 heb ik OutSight opgericht met als missie: “De basis doen wij, de rest bepaal jij“. Al 20 jaar lang laten wij reizigers de mooiste plekken op de wereld ontdekken. Met de vrijheid & flexibiliteit om je eigen reis te beleven én met het comfort dat de rest geregeld is.

In elke fase van je leven zijn er weer andere, unieke plekken te ontdekken. Mijn passie is, om samen met het team, jou een onvergetelijke reiservaring te geven. Reizen maken is iets onvergetelijks, een ervaring die je altijd bijblijft; die ene ontmoeting of dat speciale hotel, de onweerstaanbare schoonheid van een land. Het fantastische gevoel dat je geraakt wordt en iets beleeft. Inmiddels heb ik meer dan 40 landen bezocht en ben, net als wij allemaal, nog niet verzadigd. Elk jaar doen we nieuwe inspiratie & ideeën op! Graag vertellen we je er meer over.

 


Ilse Timme

Mijn naam is llse en ik ben al jaren werkzaam in het toerisme. Het reizen zit in mijn bloed; al op jonge leeftijd heb ik de wereld mogen ontdekken en nog steeds krijg ik er geen genoeg van. Het mooie hieraan is dat ik, op mijn beurt, dit ‘reis-virus’ mag en kan doorgeven aan mijn kinderen. We hebben al vele mooie plekken van de wereld gezien. Ik vind het niet alleen leuk om met mijn gezin te reizen, ik vind het ook bijzonder dat mijn kinderen andere culturen en gewoontes leren kennen en zo ook bewuster worden van wat wij wel of niet hebben.

Sinds kort werk ik voor OutSight Travel als interim product manager, waar ik eerder heb gewerkt als reisspecialist. Ik ben blij dat ik dit fijne team mag komen versterken om samen met hen nog mooiere producten voor jou als reiziger samen te stellen. Wij doen er alles aan om van jouw reis een unieke beleving te maken.

 

 

Saskia Louwrink

Saskia heeft haar toeristische opleiding gevolgd aan de Hogeschool IN Holland, heeft haar stage gelopen bij OutSight en is daarna bij OutSight komen werken. Tijdens haar studie heeft ze een reis naar China gemaakt en de afgelopen jaren bezocht Saskia Costa Rica, China, Tibet, Suriname, India, Nepal, Jordanië, Marokko, Myanmar, Sri Lanka & de Malediven, Japan en Bali. In 2017 is Saskia in het zuiden van India en in Zuid-Korea geweest, in 2018 heeft Saskia een reis naar Japan gemaakt en in 2019 naar Taiwan.

Deze foto is gemaakt in Tibet op de route tussen Sakya en Rombuk bij een van de vele hooggelegen passen.

 

 

OutSight Team- Joanne in Zuid-AfrikaJoanne Weenk

Joanne heeft een HBO-studie Diermanagement afgerond en is afgestudeerd in o.a. Wildlife Management. Na een aantal mooie reizen en tweemaal een ‘working-holiday’ in Australie heeft ze echter besloten van haar grootste hobby (reizen) haar beroep te maken! Het begon allemaal met haar eerste verre reis naar Australië & Nieuw-Zeeland in 2005, daarna heeft Joanne gereisd naar Thailand, Laos & Cambodja, Egypte & Jordanië, Zuid-Afrika, Swaziland, Lesotho & Mozambique en weer Thailand. Vervolgens heeft Joanne gewerkt, gewoond en gereisd in Australië totdat ze daar echt niet langer meer mocht blijven….. Toen ging Joanne verder met het verkennen van de wereld en ontdekte ze Indonesië, Marokko, Cuba, Mexico, Guatemala & Belize, Guatemala & Honduras, Tanzania, Vietnam en Costa Rica! In 2016 was Joanne in Namibië en de Filipijnen, in 2017 in Australië, in 2018 was ze in Peru én in Indonesië, in 2019 naar Colombia!

De foto is gemaakt bij Kaap de Goede Hoop, Zuid-Afrika.

 

Florine Sri LankaFlorine Pastoors
Florine heeft haar HTRO diploma behaald bij INHolland Diemen, en is, met haar diploma op zak, daarna vijf maanden gaan backpacken door Azië. Tijdens deze reis heeft Florine zes verschillende landen bezocht: Thailand, Vietnam, Maleisië (Borneo), de Filipijnen, Japan en Myanmar. Ook heeft Florine reizen gemaakt naar Costa Rica, Indonesië en de westkust van Amerika. In 2016 heeft Florine een reis naar Mexico gemaakt, in 2017 was ze in Laos & Cambodja, in 2018 in Sri Lanka én Brazilie. Voor 2019 staat Zuid-Afrika in de planning, en verder staat Colombia bovenaan het verlanglijstje van Florine.

 

De foto is gemaakt in Pinnawela, Sri Lanka!

 

 

 

Romy van Es
Romy is een echte reiziger in hart en nieren. ze heeft al tientallen jaren ervaring met het samenstellen en verkopen van wereldreizen! Ze heeft haar opleidingen gedaan in haar thuisland Duitsland, maar woont sinds 10 jaar in Nederland. Romy heeft gereisd in Iran, Pakistan, Rusland, Peru, Marokko, Namibië, China, India, Nepal, Zuid-Afrika, Japan, Maleisië, Chili, Argentinië, Thailand, Laos & Cambodja en Australië. In 2018 is Romy naar Madagaskar gereisd, en bovenaan het verlanglijstje van Romy staat op dit moment Colombia!

 

De foto is gemaakt in Ladakh, India!

 

 

 

Debby van Maurik
Mag ik mijzelf even voorstellen?! Mijn naam is Debby van Maurik, als landenspecialist bij OutSight Travel help ik jullie graag bij het vinden of samenstellen van jullie droomreis. Reizen is mijn grootste passie en ik heb dan ook al veel verschillende landen mogen ontdekken. Van Azie, het Caraibisch gebied, Afrika tot aan Costa Rica. Deze zomer heb ik met mijn man en kids een fantastische (familie) rondreis door Zuid-Afrika gemaakt. Heerlijk om te zien dat mijn dochters ook zo genoten van het reizen en het ontdekken van andere culturen en gewoontes. Ook op zoek naar zo’n fantastische ervaring?……laat het me snel weten!

 

De foto is gemaakt in het Krugerpark in Zuid-Afrika!

 

 

 

OutSight Team: Mildred in PeruMildred Zomerdijk 
Mildred heeft veel OutSight bestemmingen gezien, enkele favoriete bestemmingen zoals Mexico, Belize en India meerdere malen. De afgelopen jaren was Mildred o.a. in Mexico, Belize, Costa Rica, Sri Lanka, Turkije en Kerala (Zuid-India) en Noord-Peru. In 2017 heeft Mildred een mooie reis door Sri Lanka gemaakt en in 2018 naar Jordanië! Mildred heeft vóór OutSight gewerkt bij reclamebureaus en grafische bedrijven, en ook bij de NBBS.

Bij OutSight zorgt Mildred o.a. voor nieuw reisaanbod, de nieuwsbrief, Social Media, de website, de organisatie van de beurzen en alle advertenties & andere acties.

 

De foto is gemaakt bij Kuelap in Noord-Peru.

 

 

 

Wietske Laudy
Ik zit nu in het 3e studiejaar van Tourism Managment aan Breda University of Applied Sciences in Breda, en ben in september ’19 begonnen met mijn stage bij OutSight. Tijdens mijn studie ben ik erachter gekomen dat de sector ‘touroperator’ echt iets voor mij is.
Afgelopen jaar heb ik mijn reiservaringen uitgebreid met de landen Marokko, China en Jordanië. Daarmee heb ik twee wereldwonderen van mijn bucketlijst afgestreept: de Chinese Muur en Petra. Het is mijn doel om de komende jaren ook de rest van de zeven wereldwonderen te bezoeken! Verder staat Zuid-Amerika hoog op mijn verlanglijstje.

 

De foto is gemaakt in Wadi Rum, Jordanie.

 

 

Contact
close slider