headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Anderen over ons

We hebben een waanzinnige vakantie gehad. Alles ging erg voorspoedig en we hebben onze ogen uitgekeken.

 

We hebben een waanzinnige vakantie gehad. Alles ging erg voorspoedig en we hebben onze ogen uitgekeken. Met behulp van de huurauto, de Lonely Planet en nog meer aanvullende informatie zoveel gezien als mogelijk was. Het bijkomen in Varadero hadden we dan ook wel ‘verdiend’ vonden we zelf.
 

We vonden de combinatie van cultuur, natuur, mensen, muziek en drank (rum uiteraard) fantastisch en kijken met veel plezier terug.

Veel dank voor je hulp bij het boeken en tot volgend jaar als we een nieuwe reis gaan maken!

— Rogier & Meike - Cuba

Alle door jullie geboekte casa’s waar wij in sliepen waren SUPER! Overal een warm ontvangst en de ligging was iedere keer weer perfect.

 

Inmiddels zijn wij al weer een aantal dagen thuis en hebben een waanzinnige vakantie gehad in Cuba! De gehele reis was erg leuk en afwisselend. De casa’s waar wij sliepen waren meer dan boven verwachting en het contact ter plaatse met Gran Cuba ook.

 

Wij willen jullie bedanken voor het tot in de puntjes regelen van onze vakantie!

Alle door jullie geboekte casa’s waar wij in sliepen waren SUPER! Overal een warm ontvangst en de ligging was iedere keer weer perfect.

 

Het persoonlijke contact, de korte lijnen en de snelle antwoorden hebben wij uiterst positief ervaren voor het boeken van de reis.

— Liza & Mark, Rotterdam - Cuba

Bedankt voor het samenstellen van een onvergetelijke reis. Wat een fantastisch land is Cuba

 

Ten eerste wil ik jullie bedanken voor het samenstellen van een onvergetelijke reis. Wat een fantastisch land is Cuba.

Vanaf het eerste mailcontact tot aan het landen op Schiphol aan het eind van onze reis is alles perfect verlopen.

 

Alle casa particulares waren op de hoogte van onze komst (wat ook wel eens anders is hebben wij vernomen van andere vakantiegangers). De kamers waren simpel maar schoon en alle waren uitgerust met eigen badkamer en airco. De mensen waren vriendelijk en behulpzaam.

Wat vooral een meerwaarde is, zijn de omschrijvingen en foto’s van de casa’s omdat de navigatie op het tablet er nogal eens naast zat waar precies de casa’s zich bevonden.

 

De service van de lokale agent was ook zeer goed. Bij het inleveren van de auto bleek het kantoor van het verhuurbedrijf al gesloten te zijn en na één belletje naar de agent werden wij na enkele minuten al teruggebeld dat het geen probleem was dat de auto de volgende dag zou worden ingeleverd.

 

Al met al hebben wij een fantastische vakantie gehad en hebben het er al over om volgend jaar het oosten van Cuba te verkennen. Tegen die tijd zullen wij dus wel weer contact opnemen.

— Rolf, Roden - Cuba

Het was weer geweldig! :) We hebben weer genoten, zoals altijd was alles weer top geregeld!

Het was weer geweldig! 🙂 We hebben weer genoten, zoals altijd was alles weer top geregeld! We kijken alweer uit naar de eventuele volgende reis die we via jullie kunnen gaan maken!
Zoals ik al schreef in de aanvraag, zijn we al 6 keer via jullie op reis geweest en we weten dat het gewoon goed is.

 

Ik zeg het tegen iedereen: ik kan OutSight aanraden! Een collega gaat waarschijnlijk dezelfde reis naar Cuba via jullie boeken.

— Laura en Dennis, Zaanstad - Cuba

De casa particulares waren allemaal erg leuk! Naar mijn mening leuker en persoonlijker dan een hotel.

 

We hebben een hele leuke reis gehad in Cuba! 🙂 Alles is goed verlopen en we hebben heel veel gezien, gedaan en beleefd.
De casa particulares waren allemaal erg leuk! Naar mijn mening leuker en persoonlijker dan een hotel. Alle eigenaren waren erg vriendelijk en behulpzaam. Bedankt daarvoor!

 

De bijeenkomst de volgende dag na aankomst van Cubacan was erg fijn! Daar hebben wij veel aan gehad. 

 

Over de boekingsprocedure: alles was erg duidelijk, Joanne reageerde altijd heel snel! Helemaal goed! Het is ook fijn dat je je reis hier een daar kan aanpassen, ook als je je later bedenkt ( mocht een hotel nog niet vast staan ) dan kon het nog worden aangepast!

— Tessa Blankert & Martijn Läkamp, Zoetermeer - Cuba

Contact
close slider