headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Anderen over ons

 Anderen over ons

Ik zou jullie graag bedanken voor het uitwerken van een heel mooie reis, we hebben enorm genoten van Cuba.

Ik zou jullie graag bedanken voor het uitwerken van een heel mooie reis, we hebben enorm genoten van Cuba. We verbleven heel graag bij de verschillende casas particulares en de reis was een mooie mix tussen cultuur, natuur en strand. 

— Astrid De Groof, Belgie - Cuba, april 2019

Een reisorganisatie van reizigers voor reizigers, en vooral het resultaat van de reiservaringen van jullie eigen mensen.

 

OutSight Travel beschikt over een uitgebreid wereldwijd netwerk van betrouwbare lokale agenten. Een reisorganisatie van reizigers voor reizigers, en vooral het resultaat van de reiservaringen van jullie eigen mensen.

Als vaste klant van Outsight, woonachtig in Noorwegen, is het een ideale manier om een reis te boeken en ben zeer tevreden over de snelle reacties op mijn boekingen en aanpassingen, tevens een goede samenwerking op zelf geboekte vliegreizen en/of bouwstenen. Vooral de openheid van Outsight over evt problemen tijdens bijvoorbeeld boekingen bij de locale agenten of tijdens moeilijke situaties in de desbetreffende landen gaf mij als klant een goed vertrouwen.

— Ingrid Heijblom en Per Spilling, Noorwegen - feb. 2019

We hebben een waanzinnige vakantie gehad. Alles ging erg voorspoedig en we hebben onze ogen uitgekeken.

 

We hebben een waanzinnige vakantie gehad. Alles ging erg voorspoedig en we hebben onze ogen uitgekeken. Met behulp van de huurauto, de Lonely Planet en nog meer aanvullende informatie zoveel gezien als mogelijk was. Het bijkomen in Varadero hadden we dan ook wel ‘verdiend’ vonden we zelf.
 

We vonden de combinatie van cultuur, natuur, mensen, muziek en drank (rum uiteraard) fantastisch en kijken met veel plezier terug.

Veel dank voor je hulp bij het boeken en tot volgend jaar als we een nieuwe reis gaan maken!

— Rogier & Meike - Cuba

Alle door jullie geboekte casa’s waar wij in sliepen waren SUPER! Overal een warm ontvangst en de ligging was iedere keer weer perfect.

 

Inmiddels zijn wij al weer een aantal dagen thuis en hebben een waanzinnige vakantie gehad in Cuba! De gehele reis was erg leuk en afwisselend. De casa’s waar wij sliepen waren meer dan boven verwachting en het contact ter plaatse met Gran Cuba ook.

 

Wij willen jullie bedanken voor het tot in de puntjes regelen van onze vakantie!

Alle door jullie geboekte casa’s waar wij in sliepen waren SUPER! Overal een warm ontvangst en de ligging was iedere keer weer perfect.

 

Het persoonlijke contact, de korte lijnen en de snelle antwoorden hebben wij uiterst positief ervaren voor het boeken van de reis.

— Liza & Mark, Rotterdam - Cuba

Bedankt voor het samenstellen van een onvergetelijke reis. Wat een fantastisch land is Cuba

 

Ten eerste wil ik jullie bedanken voor het samenstellen van een onvergetelijke reis. Wat een fantastisch land is Cuba.

Vanaf het eerste mailcontact tot aan het landen op Schiphol aan het eind van onze reis is alles perfect verlopen.

 

Alle casa particulares waren op de hoogte van onze komst (wat ook wel eens anders is hebben wij vernomen van andere vakantiegangers). De kamers waren simpel maar schoon en alle waren uitgerust met eigen badkamer en airco. De mensen waren vriendelijk en behulpzaam.

Wat vooral een meerwaarde is, zijn de omschrijvingen en foto’s van de casa’s omdat de navigatie op het tablet er nogal eens naast zat waar precies de casa’s zich bevonden.

 

De service van de lokale agent was ook zeer goed. Bij het inleveren van de auto bleek het kantoor van het verhuurbedrijf al gesloten te zijn en na één belletje naar de agent werden wij na enkele minuten al teruggebeld dat het geen probleem was dat de auto de volgende dag zou worden ingeleverd.

 

Al met al hebben wij een fantastische vakantie gehad en hebben het er al over om volgend jaar het oosten van Cuba te verkennen. Tegen die tijd zullen wij dus wel weer contact opnemen.

— Rolf, Roden - Cuba, maart 2017

Contact
close slider