headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Slapen in ‘Casas Particulares’!

Een verblijf in de typisch Cubaanse casas particulares geeft je een kijkje in het échte Cubaanse leven! Je verblijft in het huis van locals, bij een Cubaanse familie thuis. Reken er op dat elke casa anders is: soms verblijf je in een kleurrijk landhuis, dan in een koloniaal herenhuis met klassieke, koloniale inrichting. Je kamer heeft in ieder geval altijd een eigen badkamer & toilet, er is airconditioning of een fan, en het ontbijt is bij de overnachting inbegrepen. Vaak kun je gebruik maken van de gemeenschappelijke ruimten zoals de tuin, een dakterras of de keuken.

 

Cuba-Casas Particulares!

 

De eigenaren zullen vrijwel altijd met veel plezier een heerlijke, betaalbare maaltijd voor je bereiden! Omdat de families kleine private ondernemers zijn, snappen ze vaak beter wat een goede service is. Ze zorgen graag goed voor hun gasten, en een ander voordeel is dat de reservering van casas sneller bevestigd zal worden dan van hotels!

  

We krijgen veel enthousiaste reacties van reizigers over de casas! Vooral de persoonlijke aandacht en de aparte sfeer maken iets bijzonders van je reis. Meer weten? Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Lees hier de reacties van Cuba reizigers!
 


Heb je hier nog vragen over? Neem dan contact op met onze landenspecialisten, we helpen je graag! Onze landenspecialisten houden graag rekening bij het maken van je reisvoorstel, geef ons je wensen door en we maken je reisvoorstel op maat naar wens!

 

Let op: aan de informatie die we hierboven geven kunnen helaas geen rechten worden ontleend. Want misschien is ergens tijdelijk geen elektriciteit, is de fan kapot of is er geen warm water. Wij denken dat dat erbij hoort als je verre reizen maakt en zeker in Cuba! Indien je opmerkingen, tips of betere foto’s van de casas particulares hebt, kun je deze natuurlijk altijd naar ons mailen, we horen het graag!

Reisvoorstel aanvragen
close slider