headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

De volgende losse excursies zijn naar keuze vooraf in te passen in je rondreis.  Bij elke bouwsteen of rondreis staat vermeld welke excursies van toepassing zijn.  Enkele  excursies zijn op individuele basis met privévervoer en bij andere sluit je aan in een internationale groep, met vervoer per bus. Het staat per excursie vermeld! Hieronder een overzicht van onze excursies in Cuba:


6 excursies

Verken Havana per oldtimer én te voet

€ 59,- p.p.

Een unieke manier om de koloniale hoofdstad Havana te verkennen!  Je verkent de hoofdstad van Cuba eerst per ‘classic-oldtimer’ met chauffeur en daarna volgt een wandeling met gids door  Havana Vieja. Stel je eens voor: in een prachtige klassieke wagen rijd je over de Malecon met uitzicht op de zee!

lees verder »

Ontdek Havana per fiets!

€ 61,- p.p.

Ontdek met oude centrum van Havana nu lopend & per fiets! Je bezoekt alle hoogtepunten van deze fascinerende stad terwijl een gids je vertelt over de ins- en outs en de geschiedenis van Havana. Onderweg heb je voldoende tijd om foto’s te maken! 

lees verder »
Cuba Fly-Drive

Viñales Vallei – te voet, te paard of met de fiets

€ 23 vanaf,- p.p.

Tijdens deze excursie in internationale groep verken je de mooie omgeving van de Viñales Vallei! Samen met een Engelssprekende gids ga je op pad en kom je langs diverse (tabaks)boerderijen en prachtige uitkijkpunten! In totaal ben je ongeveer een halve dag weg.             TE VOET inbegrepen: Engelssprekende gids niet inbegrepen: vervoer,

lees verder »
Cuba excursie Cayo Levisa strand

Het strand van Cayo Levisa vanuit Vinales

€ 63,- p.p.

Een perfecte manier om te genieten van de mooie stranden van Cuba! Je wordt opgehaald bij je hotel of casa in de Vinales Vallei en rijdt in een uurtje per bus naar Palma Rubia. Hier stap je op de boot naar Cayo Levisa, waar je -na een half uurtje varen- heerlijk kunt relaxen op het

lees verder »
Cuba excursie - Las Terrazes, canopy

Zipline-excursie bij Las Terrazas

€ 29,- p.p.

Tijdens je verblijf in Soroa verblijf je vlakbij het unieke natuurpark Las Terrazas. We bieden je nu de mogelijkheid om hier een canopy-excursie te maken! Ontdek de natuur van bovenaf en maak een onvergetelijk spannende excursie per zipline.

lees verder »
Cuba excursie Trinidad Catamaran

Zeiltocht per catamaran naar Cayo Macho de Afuera vanuit Trinidad

€ 84,- p.p.

Een perfecte excursie om vanuit Trinidad te genieten van de mooie stranden & onderwaterwereld van Cuba! Het kristalheldere water en de prachtige witte stranden maken hier een onvergetelijke dag van!

lees verder »
Niet precies wat je zoekt? Geen probleem! Bekijk onze bouwstenen en stel je eigen reis samen → Bekijk alle 14 bouwstenen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider