headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Verken Havana per oldtimer én te voet

Een unieke manier om de koloniale hoofdstad Havana te verkennen!  Je verkent de hoofdstad van Cuba eerst per ‘classic-oldtimer’ met chauffeur en daarna volgt een wandeling met gids door  Havana Vieja. Stel je eens voor: in een prachtige klassieke wagen rijd je over de Malecon met uitzicht op de zee!

 

Ook bezoek je de mooie Capitolio, het Revolution Museum, het Fine Arts Museum, het Parque Central, het Plaza Revolution en het mooie, klassieke Gran Teatro de la Habana. Overal kun je kort stoppen om een foto te maken. Na ongeveer twee uur in de auto begin je aan de wandeling door het oude centrum van Havana.  Je bezoekt lopend, samen met de Engelssprekende gids, de belangrijkste bezienswaardigheden in het historische centrum van Oud Havana, zoals het Plaza de Armas, Central Park en het plein van de kathedraal. De excursie eindigt aan het einde van de wandeling in Oud Havana.

 

inbegrepen: wandeling met Engelssprekende gids door historisch centrum van Havana (ca. 1 uur), een privé-tour per oldtimer door de stad Havana (ca. 2 uur)

niet inbegrepen: vervoer naar beginpunt

 

vanuit: Havana
duur: circa 3 uur
start: dagelijks, ca 10 uur


Prijs € 60,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 6 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider