headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Ontdek Havana per fiets!

Ontdek met oude centrum van Havana nu lopend & per fiets! Je bezoekt alle hoogtepunten van deze fascinerende stad terwijl een gids je vertelt over de ins- en outs en de geschiedenis van Havana. Onderweg heb je voldoende tijd om foto’s te maken! 

 

Vanaf het startpunt in Havana Vieja begin je met de wandeling door het oude centrum, je bezoekt de 4 belangrijkste pleinen en het Palacio de los Capitanes Generales aan de Plaza de Armes. Na ongeveer een uur wandelen ben je terug op het beginpunt, waar je op de fiets stapt voor een fietstocht van ongeveer 13 km door de rest van Havana.  Natuurlijk bezoek je het fotogenieke Capitolio en het beroemde Plaza de la Revolucion. Onderweg krijg je een drankje aangeboden in de Delirio Habanera Bar, daarna gaat de fietstocht verder naar het Colon Cemetery, de Universidad de Havana en natuurlijk naar de Malecon. Je fietst helemaal naar het Castillo de San Salvador aan het begin van de baai van Havana. Daarna fiets je terug naar het beginpunt waar deze excursie aan het einde van de ochtend weer eindigt!

 

inbegrepen: fiets, helm, Engelssprekende gids, flesje drinkwater, drankje onderweg in Delirio Habanera Bar,  entreegeld Palacio de los Capitanes Generals en Colon Cemeterio

niet inbegrepen: vervoer naar het beginpunt, fooi en persoonlijke uitgaven 

 

vanuit: Bacardi Building in oud Havana
duur: 4 uur
privé/groep: excursie in internationale groep


Prijs € 63,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 6 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider