headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Autorondreis Cuba Fly-Drive

 

 

Een autorondreis is de ideale manier om Cuba te leren kennen: de auto is het perfecte vervoersmiddel voor je rondreis door Cuba! Je kunt je eigen tempo bepalen en stoppen waar en wanneer je maar wilt. Het is een fijne manier van reizen en geeft je veel vrijheid onderweg.

Cuba FlyDrive

 


OutSight Travel werkt met flexibele bouwstenen waarmee je eenvoudig je eigen individuele Fly-Drive door Cuba kunt samenstellen. Kies uit onze bouwstenen, en maak je eigen Cuba Fly-Drive op maat!

 

 

Je kunt de huurauto meteen na aankomst op de luchthaven ophalen, of je haalt deze na een paar dagen op (als je in Havana of Varadero liever eerst een paar dagen zonder auto in de stad of aan het strand verblijft). Je kunt ook heel gemakkelijk een autorondreis door Cuba plannen, want het voordeel van onze lokale verhuurmaatschappij is dat je (in de meeste gevallen) zonder extra kosten de auto op een andere plaats kunt inleveren dan waar je de auto hebt opgehaald. Geen torenhoge drop-off-kosten dus!

 

cuba-Fly-Drive autorondreis

 

Tijdens je Cuba Fly-Drive raden we je aan om te slapen in Casas Particulares, een verblijf in de typisch Cubaanse casas particulares geeft je een kijkje in het échte Cubaanse leven! Je verblijft in het huis van locals, bij een Cubaanse familie thuis. Soms verblijf je in een kleurrijk landhuis, dan in een koloniaal herenhuis met klassieke, koloniale inrichting.

 

cuba-Fly-Drive autorondreis

 

 

Omdat wij zelf ook erg houden van Vrijheid, Blijheid bieden we je de mogelijkheid om Cuba excursies bij te boeken, maar zijn onze excursies nooit verplicht! Kies er dus zelf voor of je je Cuba Fly-Drive wilt aanvullen met een paardrijtocht in Vinales, of bijvoorbeeld een excursie per oldtimer door het oude centrum van Havana!

 

 

 

Hieronder vind je onze eigen favoriete bouwstenen om je eigen autorondreis Cuba Fly-Drive samen te stellen. Gebruik deze als basis van je rondreis, je kunt je Cuba Fly-Drive aanvullen en uitbreiden met onze vele andere Cuba bouwstenen!

 

Cuba Fly-Drive West Cuba autorondreis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cuba Fly-Drive Oost Cuba autorondreis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Cuba Fly-Drive Oost Cuba Avontuurlijk autorondreis

 

 

 

 

 

 

Fly-Drive Cuba

Let op: boek vroeg!

Cuba is erg populair op dit moment. We hebben daarom tijd nodig om je reis op maat te kunnen organiseren, we raden je aan om je reis zo vroeg mogelijk te boeken!
CUBA FLY DRIVE

Waarom OutSight?

-geen vaste vertrekdata, waardoor je op elk moment kunt vertrekken
-geen verplichte excursies, terwijl je liever ter plaatse kijkt hoe je de dag invult
-met of zonder vlucht, geen probleem: als je liever zelf je vlucht regelt kun je bij ons het losse landarrangement boeken!
-flexibele routes, bijvoorbeeld een combinatie van openbaar vervoer & een huurauto!

Interesse?

Stuur ons je vragen en reiswensen per mail, of bel tijdens kantooruren naar 020-6702656. We helpen je graag op weg naar Cuba!

Daarom OutSight !

  • Jóuw vrijheid, jóuw gemak
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Nét even anders
  • Persoonlijk & onvergetelijk