headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

De witte stranden van Cayo Levisa

Cayo Levisa

3 dagen, 2 nachten

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Cuba bouwsteen Cayo-Levisa-strand

Het tropische kleine eiland Cayo Levisa met haar prachtige witte stranden ligt ten westen van Havana, voor de kust van de provincie Pinar del Rio. Cayo Levisa heeft een drie kilometer lang wit zandstrand, een eigen koraalrif en er is slechts één hotel op het eiland. Wat een rust! Cayo Levisa heeft zeer goede duik- en snorkelmogelijkheden.


Dag 1: aankomst op Cayo Levisa

Dag 2 (en 3): vrije dag op Cayo Levisa

Dag 3 (of 4): einde bouwsteen

Prijs vanaf € 225,- p.p. bij 3 dagen, 2 nachten (vanaf-prijs)
Prijs vanaf € 329,- p.p. bij 4 dagen, 3 nachten (vanaf-prijs)

Inbegrepen: 2 of 3 hotelovernachtingen op basis van volpension (=alle maaltijden), tickets voor de ferry (retour)
Niet inbegrepen: overige maaltijden en vervoer

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Reiscode CUS004: 2 hotelovernachtingen in hotel Cayo Levisa op basis van volpension
Reiscode CUS104: 3 hotelovernachtingen in hotel Cayo Levisa op basis van volpension

 

Vervoer: Deze bouwsteen is het beste in te passen in een rondreis per eigen huurauto.

 

Let op: Palma Rubia waar de ferry vertrekt is niet per bus bereikbaar. Maar: het ís mogelijk. We boeken dan een transfer van ca 1 uur heen en 1 uur terug vanuit Vinales. Vraag ons naar de huidige mogelijkheden.

Hotel Cayo LevisaTijdens deze bouwsteen verblijf je in een kamer in een (meestal houten) cabaña, direct aan zee en met een terras of balkon.

 

Lees meer over Hotel Cayo Levisa en eventueel ook de algemene informatie over onze hotels in Cuba.

 

Let op: Indien het Hotel Cayo Levisa niet meer beschikbaar is in de door jou gewenste periode, kunnen we hier geen alternatief aanbieden, er is slechts 1 hotel op het eiland! We kunnen wel (na overleg) proberen om Hotel Maria La Gorda voor je te boeken.  Wil je graag in Hotel Cayo Levisa of Maria La Gorda verblijven? Boek je reis dan zo vroeg mogelijk!

Dag 1: aankomst op Cayo Levisa
Het tropische eiland Cayo Levisa ligt voor de Cubaanse westkust en bereik je per ferry vanuit Palma Rubia (vertrek ca. 10.00 en 18.00 uur), na een tocht van ongeveer een half uur bereik je het eiland. Ga ’s avonds bijvoorbeeld mee op een boottocht om te genieten van een prachtige zonsondergang.

 

Dag 2 (en 3): vrije dag op Cayo Levisa
Relax in een hangmat bij een zeebriesje of ga actief kajakken langs de mangroven! Een echte aanrader is al snorkelend de onderwaterwereld bewonderen van Cayo Levisa’s eigen koraalrif. Ook zijn er duiktrips te boeken vanuit de kleine haven.

 

Dag 3 (of 4): einde van deze bouwsteen
Na de vakantiedagen op Cayo Levisa kun je de ferry terugpakken naar Palma Rubia (vertrek ca. 09.00 en 17.00 uur) en je autorondreis vervolgen naar bijvoorbeeld Soroa of Havana. Als je een paar extra dagen het eilandgevoel wilt vasthouden dan kan dit natuurlijk ook, deze bouwsteen kunnen we per nacht voor je verlengen.

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 6 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider