headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Luieren op Cayo Las Brujas

Cayo Las Brujas

3 dagen, 2 nachten

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Cuba bouwsteen Cayo Las Brujas

Aan de noordkust van Cuba, in de provincie Villa Clara, ligt het eiland Cayo las Brujas, naast het bekendere Cayo Santa Maria. Cayo las Brujas is te bereiken via een bijzondere, door zee omgeven, verbindingsweg van 48 kilometer lang vanaf het vasteland.

 

Je arriveert in een rustig tropisch paradijs van allemaal koraaleilandjes met  prachtige zandstranden en mangrovebossen. Ideaal voor een paar dagen luieren, relaxen, wandelen en snorkelen of duiken!


Dag 1: aankomst op Cayo Las Brujas

Dag 2 (en 3): vrije dag op Cayo Las Brujas

Dag 3 (of 4): einde bouwsteen

Prijs vanaf € 125,- p.p. bij 3 dagen, 2 nachten (vanaf-prijs)
Prijs vanaf € 189,- p.p. bij 4 dagen, 3 nachten (vanaf-prijs)

Inbegrepen: 2 of 3 hotelovernachtingen inclusief ontbijt

 

Niet inbegrepen: overige maaltijden en vervoer

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Reiscode CUS002: 2 hotelovernachtingen in hotel Las Salinas Plaza & Spa inclusief ontbijt
Reiscode CUS102: 3 hotelovernachtingen in hotel Las Salinas Plaza & Spa inclusief ontbijt

 

Vervoer: Deze bouwsteen is het beste in te passen in een rondreis per eigen huurautoReis je liever per bus? Door haar ligging zal een verblijf in hotel Las Salinas Plaza & Spa vrij duur uitvallen, Cayo las Brujas niet per bus bereikbaar. Maar: het ís mogelijk. We boeken dan een transfer van ca 3,5 vanuit Trinidad en vervolgens ca. 5 uur naar Varadero of Havana. Vraag ons naar de huidige mogelijkheden.

Cuba-Cayo Las Brujas, Villa las Brujas, terrasTijdens je verblijf op Cayo las Brujas verblijf je in Las Salinas Plaza & Spa, een eenvoudig maar sfeervol hotel met een unieke ligging aan een prachtig lang zandstrand in een mooie baai op het rustige eiland Cayo las Brujas.

 

 

 

Let op: Indien het hotel Las Salinas Plaza & Spa niet meer beschikbaar is in de door jou gewenste periode, kunnen we als alternatief een verblijf in een casa particular óf in een All-Inclusive Resort aanbieden (na overleg natuurlijk). De casa zal iets goedkoper zijn dan het hotel; je verblijft dan niet aan het strand maar in het gezellige plaatsje Remedios, nog net op het vasteland waarvandaan je overdag Cayo Las Brujas kunt bezoeken!

 

Het All-Inclusive Resort ligt een eilandje verderop, hiervoor zal een toeslag van toepassing zijn. Wil je graag in Hotel Las Salinas Plaza & Spa verblijven? Boek je reis dan zo vroeg mogelijk!

Dag 1: aankomst op Cayo Las Brujas
Vandaag kom je aan op Cayo Las Brujas, een rustige, unieke strandplek waar je echt even helemaal tot rust kunt komen. Neem een verfrissende duik na aankomst en geniet daarna bijvoorbeeld van lekkere verse vis in het restaurant met prachtig uitzicht op het lange zandstrand en de helderblauwe zee!

 

Dag 2/3: vrije dag op Cayo Las Brujas
Op een vrije dag kun je zo lang als je wilt uitrusten op een ligbed op het strand. Als je zin hebt, kun je een lange wandeling maken langs de prachtige zandstranden en de mangrovebossen. In deze bossen kun je flamingo’s, pelikanen, reigers en veel andere vogels tegenkomen! Ook is Cayo las Brujas een heel mooi gebied om te snorkelen en te duiken. Vanuit het hotel kun je verschillende trips boeken, bijvoorbeeld naar het scheepswrak van San Pascual.

 

Dag 3/4: einde van deze bouwsteen
Na de ontspannende dagen op Cayo las Brujas kun je je rondreis vervolgen naar Havana of Varadero vanwaar je terugvliegt naar Nederland. Je kunt op weg een tussenstop maken in de historische stad Santa Clara! Als je eerst nog een paar extra dagen rust wilt pakken op Cayo las Brujas kan dit natuurlijk ook.

 

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 6 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider