headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Fly-drive door het oostelijke deel van Cuba

Trinidad – Camaguey – Santiago de Cuba - Guardalavaca

4 dagen, 3 nachten

Prijs € 295,- p.p. in casas particulares (vanaf-prijs) Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Cuba bouwsteen oost Cuba

Tijdens deze bouwsteen maak je per huurauto kennis met het oostelijke deel van Cuba. Je bezoekt koloniaal Camaguey en sfeervol, swingend Santiago de Cuba. De rondreis eindigt bij de prachtige stranden van Guardalavaca.

 


Dag 1: vanuit Trinidad naar Camaguey

Dag 2: naar Santiago de Cuba

Dag 3: vrije dag in Santiago de Cuba

Dag 4: vanuit Santiago naar Guardalavaca, inleveren van de auto, einde bouwsteen

Prijs € 295,- p.p. in casas particulares (vanaf-prijs)

Inbegrepen: 3 overnachtingen in casas particulares inclusief ontbijt, 3 dagen autohuur cat. C (MG6 of gelijkwaardig) met airco inclusief onbeperkt aantal kilometers (3 x 24 uur), drop off auto in Guardalavaca.

 

Niet inbegrepen: overige maaltijden, entreegelden, verplichte CDW verzekering (CUC 20 per dag), lokale belastingen, deposit voor autohuur (CUC 200), brandstof voor de auto (zie ook de voorwaarden autohuur Cuba).

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Reiscode: CUJ003

Suggesties: Het is natuurlijk mogelijk om de reis aan te passen, ergens een dagje langer, of korter, geen probleem! Ook is het mogelijk de auto in te leveren in Holguin (op het vliegveld) als je hierna naar huis moet vliegen. Geef dit dan a.u.b. door bij je aanvraag bij de ‘opmerkingen’, we passen je reisvoorstel graag op maat voor je aan!

Cuba casas, Santiago de Cuba - Casa Georgina

Tijdens deze bouwsteen verblijf je in ‘casas particulares‘. De Cubaanse casas particulares geven je een kijkje in het échte Cubaanse leven, je verblijft in het huis van een Cubaanse familie, je kamer heeft een eigen badkamer, toilet en airconditioning of een fan.

 

 

Lees hier meer informatie over het overnachten in de casas particulares!

 

Salsa dansen in Trinidad

Prijs € 26,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Cuba excursie Salsa Trinidad:

Mocht je in Havana geen tijd hebben gehad of je vindt het zo leuk dat je gewoon nóg een keer wilt salsa dansen, dat kan! Schud dit keer je heupen los in Trinidad. Je wordt verwelkomd door professionele dansers op het dakterras van een casa in Trinidad. (meer…)

Dag 1: vanuit Trinidad naar Camaguey
Vanuit Trinidad reis je naar Camaguey (ca. 5 uur rijden) waar je één nacht zult verblijven. De stad heeft een rijke historie en staat vol witte koloniale gebouwen, pleinen, kerken en smalle kronkelende straatjes waar je leuk rond kunt wandelen!

 

Dag 2: naar Santiago de Cuba 
Vandaag reis je verder naar Santiago de Cuba (ca. 5 uur rijden). Onderweg kun je een bezoek brengen aan Bayamo, een klein stadje met weinig toerisme waar je het echte Cubaanse leven kunt leren kennen. Santiago is de op één na grootste stad van Cuba met een mix van Caribbean en Mestizo bevolking . ’s Avonds kun je genieten van muziek en salsa aangezien dit de meest swingende stad van Cuba is! Dit zie je ook aan het carnaval (eind juli), dit grote feest speelt in Santiago de Cuba een belangrijke rol.

Dag 3: vrije dag in Santiago de Cuba
Er is genoeg te doen op je vrije dag in Santiago; aanraders zijn het El Morro kasteel, het museum van de 26e juli en het Nationale Park Baconao.

 

Dag 4: vanuit Santiago naar Guardalavaca, inleveren van de auto, einde bouwsteen
Na twee overnachtingen in Santiago reis je verder naar Guardalavaca (ca. 3,5 uur rijden) waar je de auto inlevert en de autorondreis eindigt. Je kunt nu lekker een paar dagen aan het strand verblijven om de indrukken van de rondreis op je in te laten werken en totaal relaxed naar Nederland terug te keren. De bouwsteen Tropisch Guardalavaca sluit hier perfect op aan!

 

Prijs € 295,- p.p. in casas particulares (vanaf-prijs) Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 6 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider