headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Easy Landing Varadero

Varadero

3 dagen, 2 nachten

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Cuba, Varadero

Na aankomst op de luchthaven van Varadero word je opgewacht door een vertegenwoordiger van onze lokale agent. In deze bouwsteen zit de transfer van het vliegveld naar je hotel of casa en de eerste twee overnachtingen aan het strand, de rest van de reis kun je zelf verder invullen!


Dag 1: aankomst op de luchthaven van Varadero, transfer naar je casa of hotel
Dag 2: vrije dag in Varadero
Dag 3: einde van deze bouwsteen

Prijs vanaf € 99,- p.p. in casa particular, inclusief ontbijt
Prijs vanaf € 165,- p.p. in standaard-hotel, all-inclusive
Prijs vanaf € 199,- p.p. in comfort-hotel, all-inclusive

Inbegrepen: transfer van vliegveld naar hotel, twee overnachtingen inclusief ontbijt (bij casa particular) of op basis van all-inclusive (bij hotel)

 

Niet inbegrepen: overige maaltijden

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.


Reiscode CUA002:
transfer, 2 overnachtingen in casa particular in Varadero inclusief ontbijt
Reiscode
CUA102: transfer, 2 hotelovernachtingen in standaardhotel in Varadero op basis van all-inclusive
Reiscode CUA302: transfer, 2 hotelovernachtingen in comforthotel in Varadero op basis van all-inclusive

Cuba hotels, Varadero, Sol PalmerasVaradero is de meest ontwikkelde en meest toeristische strandbestemming van Cuba. Je vindt hier een prachtig lang zandstrand en er komen vele toeristen vanuit de hele wereld voor alleen een strandvakantie naar Varadero. Helaas zijn er niet echt goede sfeervolle, kleinere hotels te vinden, wel heel veel grote all-inclusive hotels, met ruime tuinen, zwembaden en heel veel voorzieningen.

 

Voor een paar dagen heerlijk relaxen aan het begin (of einde) van je Cuba rondreis is het in onze ogen vooral relaxed om je een paar dagen over te geven aan het ongegeneerde genieten van een all-inclusive hotel!

 

Verblijf je liever in een kleinere accommodatie? We kunnen in Varadero ook een gezellige casa boeken, je slaapt dan bij een Cubaanse familie thuis. Lees hier meer informatie over casas particulares!

 

Let op: De bevestiging van een hotelreservering kan zomaar wekenlang op zich laten wachten. We raden je daarom een verblijf in casas particulares van harte aan: de families zijn kleine private ondernemers, en zorgen daarom ook dat je reservering sneller bevestigd zal worden!

 

Toch snappen we dat je af en toe misschien liever in een strandhotel verblijft. Als je ruim op tijd boekt, kunnen we proberen je reservering voor een van de strandhotels bevestigd te krijgen. Hoe vroeger je boekt, hoe meer kans op een bevestiging! Als het hotel niet bevestigd kan worden, bieden we je als alternatief een casa (óf een alternatieve reisroute) aan!

 

Ons standaard-hotel voor je verblijf in Varadero is hotel Starfish Cuatro Palmas. Dit grote all-inclusive hotel ligt aan het strand buiten het centrum van Varadero. Het hotel heeft een levendige sfeer met een heerlijke zwembad, een fitnesscentrum en leuke activiteiten.

 

 

Tegen een toeslag kun je kiezen voor een verblijf in het luxe hotel Sol Palmeras. Dit ruim opgezette, grote hotel heeft veel voorzieningen en ligt direct aan het prachtige zandstrand van Varadero. Geniet van de zwembaden als je even geen zin hebt om naar het strand te gaan, of kies voor een van de diverse sportactiviteiten die elke dag worden georganiseerd. Voor de maaltijden kun je kiezen uit maar liefst zes verschillende restaurants.

 

Lees hier meer over onze hotels in Varadero en ook de algemene informatie over onze hotels in Cuba

Dag 1: aankomst op de luchthaven, transfer naar je casa of hotel
Na aankomst op de luchthaven van Varadero word je naar je casa of hotel voor de eerste 2 nachten gebracht. De langgerekte badplaats Varadero ligt op een schiereiland met 20 kilometer strand! Als je op tijd aankomt, neem dan de tijd om de zon in de zee te zien zakken onder het genot van de lokale cocktail Mojito.

 

Dag 2: vrije dag in Varadero
Het helderblauwe water en de wuivende palmbomen zijn het ideale decor voor een rustdag na de vlucht. Aan het prachtige strand kun je even heerlijk bijkomen. Verder biedt deze oudste en belangrijkste strandplaats van Cuba veel andere mogelijkheden om je te vermaken, zowel ’s avonds als overdag.

 

Dag 3: einde van deze bouwsteen
Na het ontbijt kan de verdere reis door Cuba beginnen!

 

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 6 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider