headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Easy Landing Havana

Havana

3 dagen, 2 nachten

Prijs € 89,- p.p. in casa particular Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd

Na aankomst op de luchthaven van Havana word je opgewacht door een chauffeur die je naar je casa of je hotel voor de eerste twee nachten brengt. In deze bouwsteen zit de transfer van het vliegveld naar je accommodatie in het centrum én de eerste twee overnachtingen inclusief ontbijt. De rest van de reis kun je zelf verder invullen met onze vele bouwstenen!


Dag 1: aankomst op de luchthaven, transfer naar je casa particular

Dag 2: vrije dag in Havana

Dag 3: einde van deze bouwsteen

Prijs € 89,- p.p. in casa particular

Inbegrepen: transfer van vliegveld naar casa in het centrum en twee overnachtingen inclusief ontbijt.

 

Niet inbegrepen: excursies en overige maaltijden.

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Reiscode: CUA001

 

Suggestie: Natuurlijk is het ook mogelijk om de Easy Landing Havana te boeken als je vlucht in Varadero aankomt. In dat geval word je van de luchthaven van Varadero rechtstreeks naar je accommodatie in Havana gebracht. De toeslag voor deze langere transfer is ca. € 35,- per persoon bij twee personen.

 

 

Cuba Havana Casa RobertoBij de Easy Landing Havana verblijf je in een casa particular in het oude centrum van de stad. Een verblijf in de typisch Cubaanse casas particulares geeft je een kijkje in het échte Cubaanse leven! Je verblijft in het huis van locals, bij een Cubaanse familie thuis.

 

Lees hier meer over de Casas Particulares!

 

 

 

 

Verken Havana te voet & per oldtimer

Prijs € 65,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Cuba excursie, oldtimer

Een unieke manier om de koloniale hoofdstad Havana te verkennen! Eerst bezoek je lopend, samen met de Engelssprekende gids & in internationale groep, de belangrijkste bezienswaardigheden in het historische centrum van Oud Havana, zoals het Plaza de Armas, Central Park en het plein van de kathedraal. Natuurlijk bezoek je de favoriete bar van Hemingway: ‘La Bodeguita del Medio’ (meer…)

Havana per oldtimer

Prijs € 35,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Cuba rondreis

Een unieke manier om de straten van Havana te verkennen! Je wordt door de chauffeur per oldtimer bij je hotel of casa opgehaald en rijdt twee uur lang door de stad Havana. Je kunt zelf de route bepalen als je dat wilt, rij met je prachtige auto over de boulevard langs zee, en door de smalle straatjes van de binnenstad. De excursie eindigt weer als je wordt afgezet in het centrum of bij je hotel. We raden je aan om niet te vroeg op pad te gaan, omdat het dan druk kan zijn op de weg, het zou zonde zijn als je in de file belandt!

 

 

inbegrepen: een privé-tour per oldtimer met chauffeur door de stad Havana
niet inbegrepen: gids, evt. fooien, persoonlijke uitgaven 
vanuit
: Havana
duur: 2 uur
privé/groep: privé, maximaal 3 personen per auto (oldtimer).

Dag 1: aankomst op de luchthaven, transfer naar je casa 
Na aankomst op de luchthaven van Havana (of Varadero) word je naar je casa voor de eerste 2 nachten in het centrum van Havana gebracht. Onderweg zie je waarschijnlijk al Amerikaanse Cadillacs en misschien zelfs oude Nederlandse bussen rijden, dit is typisch voor Cuba!

 

Als je zin hebt kan je ’s avonds gaan salsadansen of gewoon genieten van de salsamuziek in een Casa de la Trova of cocktails drinken in een van de rumcafé’s! Heel bekend is Bodeguita del Medio, waar de beroemde schrijver Ernest Hemingway zijn favoriete drankje de Mojito kwam drinken.

 

Dag 2: vrije dag in Havana
De sfeervolle hoofdstad van Cuba heeft vele koloniale bezienswaardigheden en is qua architectuur één van de interessantste steden van het Caribische gebied. Tijdens je vrije dag in Havana krijg je een goede indruk van de fascinerende, typische ‘jaren vijftig’ sfeer. Een deel van de stad is door de UNESCO uitgeroepen tot monument. In oud Havana liggen de bezienswaardigheden bijna allemaal op loopafstand van elkaar. Je kunt bij ons een leuke excursie boeken, waarbij je de Oud Havana eerst te voet & daarna ook per oldtimer verkent.

 

Ook bieden we een excursie waarbij je niet wandelt met een gids, maar wel twee uur lang Havana per old-timer bekijkt! Een bezoek aan het Museo de la Revolucion en het Capitolio Nacional is ook zeker een aanrader. In het nieuwe deel van Havana is het Plaza de la Revolucion een bezoekje waard.

 

Dag 3: einde van deze bouwsteen
Na het ontbijt kan de verdere reis door Cuba beginnen! De meeste reizigers boeken na enkele dagen in Havana de bouwsteen Per bus door het westen van Cuba.

 

Prijs € 89,- p.p. in casa particular Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 3 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider