headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Easy Landing Havana

Havana

3 dagen, 2 nachten

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd

Na aankomst op de luchthaven van Havana word je opgewacht door een chauffeur die je naar je casa of hotel voor de eerste twee nachten brengt. In deze bouwsteen zit de transfer van het vliegveld naar je casa of hotel in het centrum én de eerste twee overnachtingen inclusief ontbijt. De rest van de reis kun je zelf verder invullen met onze vele bouwstenen!


Dag 1: aankomst op de luchthaven van Havana, transfer naar je casa particular of hotel

Dag 2: vrije dag in Havana

Dag 3: einde van deze bouwsteen

Prijs vanaf € 109,- p.p. in casa particular
Prijs vanaf € 235 ,- p.p. in standaard hotel (vanaf-prijs!)

Inbegrepen: transfer van vliegveld naar casa of hotel in het centrum, twee overnachtingen inclusief ontbijt.

 

Niet inbegrepen: excursies en overige maaltijden.

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Reiscode: CUA001

 

Suggestie: Natuurlijk is het ook mogelijk om de Easy Landing Havana te boeken als je vlucht in Varadero aankomt. In dat geval word je van de luchthaven van Varadero rechtstreeks naar je accommodatie in Havana gebracht. De toeslag voor deze langere transfer is ca. € 30,- per persoon bij twee personen.

 

 

Cuba Havana Casa RobertoBij de Easy Landing Havana verblijf je in een casa particular in het oude centrum van de stad. Een verblijf in de typisch Cubaanse casas particulares geeft je een kijkje in het échte Cubaanse leven! Je verblijft in het huis van locals, bij een Cubaanse familie thuis.

 

Lees hier meer over de Casas Particulares!

 

 

 

Tegen een toeslag is het ook mogelijk om in een hotel te verblijven. Het hotel dat we standaard gebruiken is het Mercure Sevilla Havana, een heerlijk, mooi hotel met zwembad, spa, welness, internationaal restaurant en tuin. De comfortabele kamers hebben airco, TV  en eigen badkamer.

 

 

 

 

 

Verken Havana per oldtimer én te voet

Prijs € 60,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd

Een unieke manier om de koloniale hoofdstad Havana te verkennen!  Je verkent de hoofdstad van Cuba eerst per ‘classic-oldtimer’ met chauffeur en daarna volgt een wandeling met gids door  Havana Vieja. Stel je eens voor: in een prachtige klassieke wagen rijd je over de Malecon met uitzicht op de zee!

(meer…)

Ontdek Havana per fiets!

Prijs € 63,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd

Ontdek met oude centrum van Havana nu lopend & per fiets! Je bezoekt alle hoogtepunten van deze fascinerende stad terwijl een gids je vertelt over de ins- en outs en de geschiedenis van Havana. Onderweg heb je voldoende tijd om foto’s te maken!  (meer…)

Salsa dansen in Havana

Prijs € 26,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Cuba excursie Salsa dansen in Havana

Cuba excursie ‘Salsa Havana’: altijd al eens als een echte Zuid-Amerikaan(se) met je heupen willen zwieren? Dit is je kans! Samen met professionele salsadansers leer je in een ochtend (of middag) de kneepjes van het vak in een mooie oude dansschool middenin Havana. (meer…)

Dag 1: aankomst op de luchthaven, transfer
Na aankomst op de luchthaven van Havana (of Varadero) word je naar je casa of hotel voor de eerste 2 nachten in het centrum van Havana gebracht. Onderweg zie je waarschijnlijk al Amerikaanse Cadillacs en misschien zelfs oude Nederlandse bussen rijden, typisch Cuba!

 

Als je zin hebt kan je ’s avonds gaan salsadansen of gewoon genieten van de salsamuziek in een Casa de la Trova of cocktails drinken in een van de rumcafé’s! Heel bekend is Bodeguita del Medio, waar de beroemde schrijver Ernest Hemingway zijn favoriete drankje de Mojito kwam drinken.

 

Dag 2: vrije dag in Havana
De sfeervolle hoofdstad van Cuba heeft vele koloniale bezienswaardigheden en is qua architectuur een van de interessantste steden van het Caribische gebied. Tijdens je vrije dag in Havana krijg je een goede indruk van de fascinerende, typische ‘jaren vijftig’ sfeer. Een deel van de stad is door de UNESCO uitgeroepen tot monument. In oud Havana liggen de bezienswaardigheden bijna allemaal op loopafstand van elkaar. Je kunt bij ons een leuke excursie boeken, waarbij je de Oud Havana eerst eerst per ‘classic-oldtimer’ met chauffeur en daarna wandelend met gids verkent.

 

Ga je toch liever zelf op pad? Een bezoek aan het Museo de la Revolucion en het Capitolio Nacional is ook zeker een aanrader. In het nieuwe deel van Havana is het Plaza de la Revolucion een bezoekje waard.

 

Dag 3: einde van deze bouwsteen
Na het ontbijt kan de verdere reis door Cuba beginnen! De meeste reizigers boeken na enkele dagen in Havana de bouwsteen Per bus door het westen van Cuba.

 

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 6 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider